Sdílet Vegetariánské azu Doba vaření: 30 minOběd Pikantní směs z uzeného tempehu, rajčatové passaty a kyselých okurek, s pečenými brambory. Miriam7.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zelňačka Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Maďarská kuchyně Vydatná polévka z kysaného zelí, šunkové klobásy a brambor, zjemněná smetanou, s pikantní chutí Chipotle papriček. Miriam18.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Hlívový guláš Doba vaření: 35 minHouby Česká kuchyně Fantastický mírně pikantní guláš z léčivé hlívy ústřičné. Bezvadně chutná s chlebem, ale také s bramborovými knedlíky. Miriam8.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí perkelt Doba vaření: 50 minMasoObědVečeře Maďarská kuchyně Výtečný, mírně pikantní maďarský perkelt z krůtího masa, s červenou a bílou paprikou. Miriam20.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 130 minMasoObědVečeře Česká kuchyně Pikantní guláš z vepřové kýty, s uzenou, sladkou a pálivou paprikou, sypaný čerstvým pórkem. Miriam21.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vaječná tlačenka Doba vaření: 70 minSlané mlsáníSvačinaVečeře Česká kuchyně Tradiční vaječná tlačenka z vařené zeleniny, kyselých okurek, čerstvé kapie, hrášku vajec, majolky a agaru. Miriam6.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolová polévka se zeleninou a klobásou Doba vaření: 140 minObědPolévkyVečeře Mexická kuchyně Hustá pikantní fazolačka s bramborem, klobásou, červenou paprikou, fazolovými lusky, mrkví a kukuřičí. Miriam14.2.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 minMasoObědOmáčkyVečeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 minSlané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 minObědVečeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více