Sdílet Vepřový guláš s paprikami Doba vaření: 230 min Maso Oběd Pikantní guláš z vepřového masa s barevnými paprikami. Miriam15.1.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí raqú s chorizem a houbami Doba vaření: 35 min Houby Maso Oběd Omáčky Večeře Kuřecí nudličky v omáčce s houbami, chorizem a s tarhoňou. Miriam30.9.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřové plátky se zeleninou Doba vaření: 65 min Maso Oběd Vepřové plátky pečené v troubě s paprikami a rajčaty, s jasmínovou rýží. Miriam16.9.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Kečup Doba vaření: 160 min Nezařazené Domácí kečup z nadúrody zahradních rajčat, sladkokyselý, mírně pikantní. Miriam6.8.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Netradiční buřtguláš Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Pikantní guláš ze špekáčků, brambor, červené papriky a rajčat. Miriam6.5.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Guláš z hlívy ústřičné Doba vaření: 35 min Houby Oběd Omáčky Večeře Pikantní guláš z plodnic hlívy ústřičné chutná skvěle s čerstvým chlebem, posypaný jarní cibulkou. Miriam29.4.2022 Líbí se 5 Více
Sdílet Nakládaný hermelín Doba vaření: 30 min Jedlé dárky Slané mlsání Parádní pohoštění třeba na oslavu, hermelín s cibulí, divokým kořením a paprikou, naložený ve slunečnicovém oleji. Miriam30.12.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Bramborový salát Doba vaření: 60 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Klasický bramborový salát s čerstvou zeleninou, kyselými okurkami, majonézou a zakysanou smetanou. Miriam25.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Špekáčky se zeleninou černém pivu Doba vaření: 60 min Maso Oběd Pikantní, mírně pálivá směs ze špekáčků, paprik, rajčat a černého piva chutná skvěle z čerstvým chlebem. Kuba14.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená krkovice s kedlubnovým zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 160 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá pečená krkovice s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelím. Miriam25.9.2021 Líbí se 1 Více