Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 minMasoObědOmáčkyVečeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 130 minMasoOběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam30.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zelňačka Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Maďarská kuchyně Vydatná polévka z kysaného zelí, šunkové klobásy a brambor, zjemněná smetanou, s pikantní chutí chilli koření, Miriam19.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Lečo Doba vaření: 25 minObědVečeře Maďarská kuchyně Lečo takto připravené bude lehce pikantní, křupavé na skus a děěěsně dobré :) Miriam12.8.2017 Líbí se 2 1Více
Sdílet Vegetariánská zelňačka Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Maďarská kuchyně Zelňačka patří mezi moje nejoblíbenější polévky. Chlapi ji preferují s klobásou, já s tempehem :) Miriam31.7.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Gulášová polévka z hovězího masaMasoPolévky Maďarská kuchyně Pamatuju si, že jako holka jsem gulášovku neměla ráda, ale teď si jí občas ráda dám. Hlavně v době, kdy rtuť teploměru klesá k nule :P Miriam24.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cibulová praženice Doba vaření: 45 minObědPomazánky a toustyVečeře Maďarská kuchyně Manžel na praženici dostal po mnoha letech hroznou chuť, a protože už nám děda poradit nemůže, dojel pro babičku, abych se učila přímo od zdroje. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více