0 0
Tagliatelle s fenyklovou omáčkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tagliatelle s fenyklovou omáčkou

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Fenyklová bulva je chutná a zdravá zelenina, která podporuje hubnutí.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Omáčka

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Šalotku s česnekem posekáme nadrobno a orestujeme na pánvi na troše olivového oleje. Přihodíme fenykl pokrájený na kostičky a ještě 3 minutky orestujeme. Zalijeme passatou, osolíme, opepříme a okořeníme chilli vločkami. Ještě krátce prohřejeme a smícháme s uvařenými těstovinami, které si v mezičase uvaříme dle návodu.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Lososová pomazánka
další
Makové crumble řezy se švestkami
předchozí
Lososová pomazánka
další
Makové crumble řezy se švestkami

Přidejte svůj komentář


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /data/web/virtuals/153850/virtual/www/domains/snedeno.cz/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118