0 0
Pomazánka z Romaduru

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pomazánka z Romaduru

Romadur se v jihočeské sýrárně vyrábí už víc než 100 let.

  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Romadur nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme se sýrem, majonézou a posekanou jarní cibulkou (včetně zelené části). Dochutíme hořčicí a citrónovou šťávou. Mažeme na čerstvé pečivo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pomazánka ze sušených rajčat
další
Chlebíček s rebarborou
předchozí
Pomazánka ze sušených rajčat
další
Chlebíček s rebarborou

Přidejte svůj komentář