0 0
Rajčatový salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Rajčatový salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Umeocet je vedlejší produkt při výrobě umeboshi švestiček. Je to slano-kyselý nálev, který upravuje střevní mikroflóru, neutralizuje toxiny v těle, pomáhá při pálení žáhy a celkově harmonizuje organizmus.

  • 10 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rajčata omyjeme a nakrájíme. Přidáme posekanou bazalku a pokrájenou šalotku. Zakapeme umeoctem a opepříme. Dle chuti případně lehce dosolíme.
Výborný je i s praženými dýňovými semínky.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Rajčata zapečená se zelenou strouhankou
další
Krekry ze špaldového kvásku

Přidejte svůj komentář