0 0
Rajčatový salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rajčatový salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Umeocet je vedlejší produkt při výrobě umeboshi švestiček. Je to slano-kyselý nálev, který upravuje střevní mikroflóru, neutralizuje toxiny v těle, pomáhá při pálení žáhy a celkově harmonizuje organizmus.

  • 10 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rajčata omyjeme a nakrájíme. Přidáme posekanou bazalku a pokrájenou šalotku. Zakapeme umeoctem a opepříme. Dle chuti případně lehce dosolíme.
Výborný je i s praženými dýňovými semínky.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Rajčata zapečená se zelenou strouhankou
další
Krekry ze špaldového kvásku
předchozí
Rajčata zapečená se zelenou strouhankou
další
Krekry ze špaldového kvásku

Přidejte svůj komentář