1 0
Ředkvičkový salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ředkvičkový salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Hořčičné oleje, které způsobují typickou štiplavou chuť ředkviček, čistí naše tělo od bakterií a plísní. Stejně tak chrání plody před napadením škůdci.

  • 15 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Ředkvičky omyjeme a nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. V misce smícháme s posekanými ořechy, brusinkami, koprem a zakysanou smetanou. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Cuketové špagety s rajčatovým dipem
další
Kapustové karbanátky s fazolemi
předchozí
Cuketové špagety s rajčatovým dipem
další
Kapustové karbanátky s fazolemi

Přidejte svůj komentář