0 0
Ředkvičkový krém

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g ředkvičky
80 g rýže
2 šalotka
2 stroužky česnek
2 kostky zeleninový bio bujón nebo osolený zeleninový vývar
bílý pepř
olej
A ještě
100 g zakysaná smetana
4 ředkvičky
kvalitní olej

Ředkvičkový krém

Trendy:

    Ředkvičky mají příznivý účinek na naše trávení.

    • 30 min
    • Porcí: 4
    • Snadné

    Ingredience

    • A ještě

    Postup přípravy

    Sdílet

    Připraveno v MioMatu

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Příprava je neskutečně jednoduchá. Do MioMatu kápneme trochu oleje, přihodíme nakrájenou šalotku, česnek a ředkvičky, přisypeme propláchnutou rýži. Přidáme nadrobený bujón a trochu pepře. Přilijeme vodu mezi rysky "min" a "max" a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Za 25 minut nás přístroj pípáním přivolá. My do něj přidáme zakysanou smetanu, zakryjeme víkem a stiskneme tlačíko "Smoothie", aby se polévka promíchala se smetanou. Na talířích ozdobíme troškou oleje a na tenko nakrájenými ředkvičkami.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Tvarohové mazance
    další
    Štrůdl s kysaným zelím
    předchozí
    Tvarohové mazance
    další
    Štrůdl s kysaným zelím

    Přidejte svůj komentář