0 0
Sýrová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g čerstvý sýr typu žervé
100 g čedar
100 g ricotta
2 lžíce šlehačka
2 stroužky česnek
1 vejce
1 lžíce kremžská hořčice
čerstvě mletý pepř
sůl

Sýrová pomazánka

Trendy:
  • Vegetariánské

Pomazánka bude tím výraznější, čím vyzrálejší čedar použijeme.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo, 9-10 minut a oloupeme. Čedar nastrouháme na jemném struhadle, přidáme nastrouhané vejce, čerstvý sýr, ricottu a na zředění šlehačku. Okořeníme pepřem, kremžskou hořčicí a prolisovaným česnekem. Dle chuti osolíme a vše důkladně promícháme

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Nepečený jahodový dort veganský
další
Tvarohové ovocné knedlíky s mákem
předchozí
Nepečený jahodový dort veganský
další
Tvarohové ovocné knedlíky s mákem

Přidejte svůj komentář