0 0
Těstoviny se žampióny

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g těstoviny
250 g krémové žampióny
250 ml houbová smetana nebo šlehačka a houbové koření
60 g pancetta
30 g sýr parmazánového typu
3 stroužky česnek
1 cibule
olivový olej
čerstvě mletý pepř
sůl
petrželka

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Těstoviny se žampióny

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Krémové žampióny mají výraznější chuť a aroma než žampióny bílé.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm dosklovata pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme na proužky nakrájenou pancettu a necháme vypéct tuk. Přihodíme pokrájené žampióny, které jsme předem očistili ubrouskem. Opékáme do té doby, než houby zmenší svůj objem. Osolíme, opepříme a zalijeme houbovou smetanou (případně šlehačkou smíchanou s houbovým kořením). Necháme chvilku provařit.

2
Hotovo

V mezičase si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Hotové těstoviny smícháme s omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a posekanou petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Pizza se zeleninovým korpusem
další
Nepečený jahodový dort veganský
předchozí
Pizza se zeleninovým korpusem
další
Nepečený jahodový dort veganský

Přidejte svůj komentář


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /data/web/virtuals/153850/virtual/www/domains/snedeno.cz/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118