1 0
Vločkové bochánky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Vločkové bochánky

Trendy:
  • Do plavek s chutí
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Lahůdkové sušené droždí sice postrádá schopnost kynutí, ale zato je super zdravou pochutinou. Omráčí vás množstvím bílkovin
i vitamínů z rodiny Béček.

  • 15 min
  • Snadné

Ingredience

  • Na 12 ks

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Lískáče posekáme a smícháme v míse se všemi suchými složkami. Ve vodě rozpustíme kokosový olej a med a přilijeme k sypké směsi. Zamícháme, necháme asi hodinu nabobtnat a v rukou uválíme 12 bochánků. Pokládáme na plech vyložený pečícím papírem a dlaní mírně rozmáčkneme.

2
Hotovo

Upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C dozlatova, cca 15 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Jahodové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj
další
Špenátový štrůdl s lososem

Přidejte svůj komentář