0 0
Avokádová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Avokádová pomazánka

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Ricotta je významným zdrojem vápníku. Je vhodná při hubnutí, protože má málo kalorií i tuku.

  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Avokádo rozkrojíme, odstraníme pecku, vydlabeme dužinu a rozmixujeme s ricottou. Ochutíme citrónovou šťávou a česnekovou solí. Posypeme posekanými pistáciemi.

2
Hotovo

Pomazánku podáváme s nakrájenou zeleninou nebo mažeme na jemné bílé pečivo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Rybí karbanátky s květákovým pyré
další
Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem
předchozí
Rybí karbanátky s květákovým pyré
další
Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem

Přidejte svůj komentář