0 0
Rybí karbanátky s květákovým pyré

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g bílá chlazená ryba
cca 20 g jemné ovesné vločky
1 vejce
1 jarní cibulka
mletý kmín
citrónová šťáva
chilli vločky
sůl
na smažení řepkový olej
Pyré
350 g květák
300 ml osolený zeleninový vývar nebo 1 zeleninový bio bujón
2 lžíce máslo
1 lžíce šlehačka

Rybí karbanátky s květákovým pyré

Trendy:
  • Masožrout

Květák obsahuje spoustu vitamínů a minerálů, čímž posiluje naší imunitu.

  • 40 min
  • Porcí: 2
  • Středně náročné

Ingredience

  • Pyré

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rybu a vločky dáme do elektrického sekáčku a rozdrtíme (pokud byste použili rybu mraženou, nechte jí zcela rozmrazit a důkladně osušte). Potom smícháme s vejcem, pokrájenou cibulkou, kořením, solí a troškou citrónové šťávy. Z připravené hmoty utvoříme 4 karbanátky a osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

2
Hotovo

Květák očistíme, rozebereme na malé růžičky a uvaříme ve vývaru doměkka, cca 15 minut. Potom zcedíme a necháme okapat. Přidáme změklé máslo a šlehačku a rozmixujeme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Ovesné sušenky s levandulí
další
Avokádová pomazánka
předchozí
Ovesné sušenky s levandulí
další
Avokádová pomazánka

Přidejte svůj komentář