0 0
Česnečka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
5 stroužků česnek
3 brambory
2 kostky zeleninový bio bujón nebo litr vývaru
1 lžíce máslo
čerstvě mletý pepř
majoránka
kmín
petrželka

Česnečka

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Maminčiny recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Česnečka je skvělým pomocníkem při nachlazení. Pokud jí použijete jako lék, pořádnou dávku česneku přidejte až po dovaření.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme brambory, kmín a chvilku restujeme. Zalijeme horkou vodou s rozdrobeným bujónem (nebo vývarem), opepříme a čtvrt hodinky povaříme. Přidáme prolisovaný česnek a majoránku a ještě 2 minutky necháme probublat. Na talířích ozdobíme posekanou petželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Brokolicová polévka
další
Zeleninové kari s klobáskou
předchozí
Brokolicová polévka
další
Zeleninové kari s klobáskou

Přidejte svůj komentář