0 0
Zeleninové kari s klobáskou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 brambory
2 dl rajčatové pyré
2 stroužky česnek
2 rajčata
1 kvalitní klobása
1 větší mrkev
1 cibule
1 bobkový list
0.5 brokolice
čerstvě mletý pepř
sladká paprika
čerstvý tymián
sůl
olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zeleninové kari s klobáskou

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Pokud brokolici uvaříme na páře, zachová si krásnou zelenou barvu.

  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji dorůžova. Přidáme pokrájenou klobásku a chvilku restujeme. Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme a přidáme ke klobásce. Okořeníme, osolíme a podlijeme deckou horké vody. Přiklopíme pokličkou a necháme vydusit. Přilijeme pyré, přihodíme spařená a oloupaná rajčata nakrájená na kousky, odraný tymián a opět přiklopíme pokličkou a dusíme, až brambory změknou. Je-li to třeba, přikápneme trochu horké vody.

2
Hotovo

V mezičase omyjeme brokolici, rozebereme na malé růžičky, lehce osolíme a uvaříme v páře cca 6 minut. Přimícháme do hotového kari.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Česnečka
další
Kopřivový sirup
předchozí
Česnečka
další
Kopřivový sirup

Přidejte svůj komentář