Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 150 minMasoOběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam10.11.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pikantní cuketové placičky – cukeťáky Doba vaření: 60 minObědVečeře Placičky z brambor, cukety a mozzarelly, kořené chilli vločkami a čerstvě drceným pepřem. Miriam26.8.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Cmunda po kaplicku Doba vaření: 60 minOběd Česká kuchyně Křupavé bramboráky s kysaným zelím a orestovaným uzeným masem. Kuba9.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová bramborová polévka Doba vaření: 40 minObědPolévkyVečeře Česká kuchyně Výtečná krémová bramboračka s houbičkami opečenými na másle. Miriam9.6.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Hrachová kaše Doba vaření: 60 minOběd Česká kuchyně Jemná hrachová kaše s majoránkou a česnekem, se smaženou cibulkou, uzeným masem a kyselou okurkou. Miriam14.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Sekaná s bramborovou kaší Doba vaření: 140 minMasoOběd Česká kuchyně Šťavnatá, velmi chutná sekaná z mletého vepřového masa, ochuceného hořčicí, majoránkou, česnekem a cibulí. Miriam3.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 130 minMasoObědVečeře Česká kuchyně Pikantní guláš z vepřové kýty, s uzenou, sladkou a pálivou paprikou, sypaný čerstvým pórkem. Miriam21.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Masové knedlíčky do polévky Doba vaření: 15 minMasoPolévky Česká kuchyně Knedlíčky z mletého hovězího masa se solí, čerstvě mletým pepřem a majoránkou, základ pro rychlou hovězí polévku. Miriam31.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Pohankový nákyp se slzovkou Doba vaření: 55 minObědVečeře Výborný nákyp z vařené pohanky, slzovky a mrkve, ochucený zázvorem a majoránkou. Miriam15.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 5 Více