Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 130 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Pikantní guláš z vepřové kýty, s uzenou, sladkou a pálivou paprikou, sypaný čerstvým pórkem. Miriam21.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Masové knedlíčky do polévky Doba vaření: 15 min Maso Polévky Česká kuchyně Knedlíčky z mletého hovězího masa se solí, čerstvě mletým pepřem a majoránkou, základ pro rychlou hovězí polévku. Miriam31.1.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Pohankový nákyp se slzovkou Doba vaření: 55 min Oběd Večeře Výborný nákyp z vařené pohanky, slzovky a mrkve, ochucený zázvorem a majoránkou. Miriam15.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Gulášovka z bedel a masáků Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Česká kuchyně Lahodná pikantní gulášová polévka z bedel, masáků a brambor, okořeněná uzenou a sladkou paprikou a špetkou chilli. Miriam30.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky Doba vaření: 95 min Houby Oběd Večeře Voňavé karbanátky z hříbků, listů červené řepy a ječných krup, s pikantní tapenádou z pečených červených paprik, lilku a Red Cayenne omáčkou. Miriam28.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová „gulášovka“ z bedel Doba vaření: 30 min Houby Oběd Polévky Večeře Výrazná krémová "gulášovka" z bedel a brambor okořeněná uzenou paprikou, česnekem a majoránkou. Miriam17.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolové karbanátky Doba vaření: 120 min Oběd Večeře Výborně vychucené karbanátky z červených fazolí, ječných krup a cukety, ochucené majoránkou, lahůdkovým droždím a muškátovým oříškem. Miriam2.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 min Polévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více