0 0
Grilovaný lilek se salátem Caprese

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grilovaný lilek se salátem Caprese

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Vegetariánské

Lilek je plodná divoška. Na jedné rostlině se prý urodí i přes 100 plodů.

  • 25 min
  • Snadné

Ingredience

  • Salát

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Lilek nakrájíme podélně na plátky max 1 cm silné. Osolíme a necháme vypotit. Pak osušíme ubrouskem, potřeme olejem, osolíme, opepříme a ogrilujeme. Na talíři ozdobíme cherry rajčátky, mozzarellou, bazalkou a zakapeme balzamicem.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Borůvkový chia pudink
další
Tvaroho-makový koláč bez mouky
předchozí
Borůvkový chia pudink
další
Tvaroho-makový koláč bez mouky

Přidejte svůj komentář