0 0
Hermelínová pomazánka se šunkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Hermelínová pomazánka se šunkou

Chuť pomazánky je závislá na kvalitě ingrediencí. Nejlepší
je z dobře vyzrálého sýra.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle. Šunku a šalotku nakrájíme na kousky. Vše nasypeme do misky a přidáme majolku, čerstvý sýr, petrželku, hořčici a důkladně promísíme. Ochutíme dle chuti solí a pepřem a rozetřeme vidličkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Párty parmazánové muffiny
další
Lněné krekry s chlebovou příchutí
předchozí
Párty parmazánové muffiny
další
Lněné krekry s chlebovou příchutí

Přidejte svůj komentář