0 0
Hrášková pomazánka s kešu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrášková pomazánka s kešu

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Čerstvý hrášek pomáhá proti osteoporóze a posiluje nervy.

  • 15 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Kešu namočíme do studené vody a necháme hodinu stát. Potom přecedíme.
V půl litru vroucí vody rozpustíme bujón. Přivedeme k varu a vsypeme hrášek. Minutku povaříme a stáhneme z plotny. Deset minut necháme odstát. Česnek nakrájíme na plátky a orestujeme na oleji. Hrášek zcedíme, promícháme s kešu, česnekem, pepřem a mátou a rozmixujeme. Dochutíme citrónovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Houbová paštika
další
Salát z pečené z dýně Hokaidó s vlašskými ořechy
předchozí
Houbová paštika
další
Salát z pečené z dýně Hokaidó s vlašskými ořechy

Přidejte svůj komentář