0 0
Květákové steaky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 ks větší květák
olivový olej
kari koření
chilli koření
sůl

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Květákové steaky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Chcete-li mít krásné vlasy a zdravé nehty, vsaďte na květák.

  • 35 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Z květáku odstraníme listy a omyjeme jej. Ostrým pevným nožem nakrájíme na plátky silné asi 1 a půl centimetru. Na pánvičce nebo velkém talíři smícháme olej se solí a kořením a plátky květáku v něm důkladně obalíme. Plech vyložíme pečícím papírem a obalené květákové steaky na něj vyskládáme. Nevadí, že se nám některé rozpadnou, prostě je vyskládáme jak nám to vyjde i s menšími kousky.

2
Hotovo

Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a pečeme 15 minut. Poté plátky opatrně otočíme a pečeme dalších 15 minut.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Tarte – francouzský jablečný koláč
další
Pečené kuřátko se zelím z růžičkové kapusty
předchozí
Tarte – francouzský jablečný koláč
další
Pečené kuřátko se zelím z růžičkové kapusty

Přidejte svůj komentář