0 0
Pečená zelenina s Fetou a řeckým kořením

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pečená zelenina s Fetou a řeckým kořením

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Do zeleninové směsi můžete přidat také žampióny a barevné papriky.

  • 45 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na "hrubší" kusy, sýr na kostičky. Vše, kromě sýra, rozložíme do velkého vyššího plechu, vydatně pokapeme olivovým olejem a sojovou omáčkou a posypeme kořením. Podlijeme 4 lžícemi vody, zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C. Pečeme 20 minut. Pak alobal odstraníme, povrch poklademe nakrájeným sýrem a vložíme do trouby dopéct ještě na 15 - 20 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Asijské kari z české zahrádky
předchozí
Asijské kari z české zahrádky

Přidejte svůj komentář