0 0
Patizon v mexické směsi

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 ks menší patizon
3 stroužky česnek
3 ks rajčata
1 plechovka fazole v tomatě
1 ks cibule
1 ks mrkev
1 šálek mražená kukuřice
1 šálek mražený hrášek
1 lžička římský kmín
čerstvě mletý pepř
dle chuti chilli koření
sůl
olej
petrželka

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Patizon v mexické směsi

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Ačkoliv patizon vypadá jako UFO loď, je to přímý příbuzný dýně. Je nesmírně zdravý
a pomáhá nám udržovat pořádek ve střevech.

  • 25 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Patizon omyjeme, nakrájíme na tenké plátky (cca půl cm), oloupeme a odstraníme semínka. Dužinu nakrájíme na kusy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky, česnek na plátky. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky.

2
Hotovo

Do vyšší pánve nalijeme trochu oleje a minutu na něm orestujeme mrkev. Přisypeme cibuli s česnekem a necháme je zesklovatět. Přisypeme patizon a koření a pár minut ještě restujeme. Přidáme kukuřici s hráškem, rajčata a dalších cca 5 minut zahříváme.

3
Hotovo

Směs ochutnáme a případně doladíme dle vlastní chuti. Na talířích posypeme nasekanou petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Hovězí flap steak se zelenými fazolkami
další
Červená řepa plněná čerstvým sýrem
předchozí
Hovězí flap steak se zelenými fazolkami
další
Červená řepa plněná čerstvým sýrem

Přidejte svůj komentář