0 0
Spaghetti Marinara

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400g rajčatové pyré
320g špagety
5 stroužek česneku
parmazán na posypání
olivový olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spaghetti Marinara

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Top recepty
  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Česnek prolisujeme a opečeme dozlatova na olivovém oleji. Přidáme rajčatové pyré a přivedeme do varu, občasně mícháme. Během toho, co budeme vařit špagety, přilejeme dvě naběračky vody do směsi. Chuť zvýrazníme solí a pepřem. Nebojte se ochutnávat a přisypávat.

2
Hotovo

U špaget zjistíme dobu vaření a odečteme od ní 2 minuty (pokud je doporučená doba 9 minut, vaříme pouze 7). Půl šálku vody ze špaget si dáme bokem. Následně špagety zcedíme a přihodíme do pánve. Přilejeme vodu ze špaget a při občasném míchání vařečkou ješte dovaříme špagety na zkus.

3
Hotovo

Rozdělíme na talíře, polijeme olivovým olejem a posypeme parmezánem.

Michael

Bez jídla bych pošel během pár hodin. Na druhou stranu rád sportuji a jsem v jídle dost vybíravý, aneb jak říkává babička, rozežraný. Maso vždy opracovávám jako chirurg a sladké schovávám i u postele. Navíc tvořím weby a při tvorbě tohoto dílka se mi pěkně sbíhají sliny, říkám připravujíc fajitas 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Pyré z pečených paprik
další
Crisp – křupavá zapečená jablka s ovesnými vločkami
předchozí
Pyré z pečených paprik
další
Crisp – křupavá zapečená jablka s ovesnými vločkami

Přidejte svůj komentář