0 0
Utopenci z uzeného tempehu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

250 ml horká voda
190 g uzený tempeh
6 kuliček pepř
6 kuliček nové koření
5 lžic kvalitní ocet
3 ks bobkový list
1 ks cibule
1 lžička třtinový cukr
1/3 červená chilli paprička
1/3 lžičky sůl

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Utopenci z uzeného tempehu

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Tempeh je nejkvalitnějším sójovým produktem. Svým složením je prima náhražkou masa.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vodu svaříme s octem, cukrem, solí a kořením a necháme vychladnout. Tempeh nakrájíme na kostky, cibuli na proužky a chilli papričku na kolečka. Nasypeme střídavě do sklenice, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a uschováme v lednici. Necháme uležet 4-5 dní.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Kapustová pizza
další
Risotto se salsicciou
předchozí
Kapustová pizza
další
Risotto se salsicciou

Přidejte svůj komentář