0 0
Zeleninový tataráček

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zeleninový tataráček

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Koriandr se pyšní látkami, které prospívají trávení, likvidují škodlivé bakterie v našich střevech a pročišťují tak tělo.

  • 15 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, odstraníme semínka (i z okurky) a nakrájíme na malé kostičky. Z limety, oleje, soli, chilli, pepře, sirupu a bylinek vyšleháme vidličkou zálivku a zeleninu jí přelijeme. Necháme v lednici čtvrt hodinky uležet, aby se propojily chuti.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Cuketová pomazánka
další
Makové muffiny bez mouky
předchozí
Cuketová pomazánka
další
Makové muffiny bez mouky

Přidejte svůj komentář