0 0
Lososové kousky ve smetanové omáčce

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Lososové kousky ve smetanové omáčce

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Pokud nebudete mít lososovou smetanu, nahraďte jí šlehačkou.

  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Příloha

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rýži propláchneme několikrát vodou. Pak na slitou rýži nalijeme 1 a půl násobek vody čisté, osolíme, přiklopíme a dáme vařit. Nejdřív na silnější teplotu a následně teplotu stáhneme na mírnější a dovaříme doměkka, celkem cca 12 minut.

2
Hotovo

Cibuli nasekáme na kousíčky, česnek na plátky. Rajčata nakrájíme na kousky, stejně tak omytý a osušený pórek. Do pánve nalijeme trochu oleje a z obou stran na něm osmažíme osolené filety. Jen krátce, z každé strany asi 2 minutky. Rybu vyndáme z pánve na nahřátý talíř a přiklopíme pokličkou. Do výpeku nasypeme cibuli s česnekem a necháme zesklovatět. Zalijeme vínem a necháme vysyčet. Přisypeme pórek a rajčata a zalijeme lososovou i normální šlehačkou. 2 minuty prohřejeme a vložíme zpět rybu, kterou aporcujeme na několik kusů. Ihned podáváme.

3
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Jablečné řezy
další
Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem
předchozí
Jablečné řezy
další
Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem

Přidejte svůj komentář