0 0
Pstruh lososovitý a zeleninové hranolky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pstruh lososovitý a zeleninové hranolky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Celer prý snižuje chuť na sladké a přitom uklidňuje nervovou soustavu :P

  • 45 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Ryba

  • Hranolky

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Začneme tím, že si oloupeme a nakrájíme na hranolky celer a červenou řepu. Zakápneme olivovým olejem, citrónovou šťávou, osolíme a přidáme odrhnutý čerstvý tymián. Promícháme, aby byly všechny hranolky obalené olejem a necháme v lednici aspoň hodinu odstát. Potom upečeme v troubě rozpálené na 190 st. C dozlatova, cca 25-30 minut.

2
Hotovo

Rybu vydatně pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do rozpálené trouby na cca 9 minut. Minutu před koncem pečení poklademe kousky másla.

3
Hotovo

Avokádo rozmačkáme vidličkou, ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Slaný koláč s listy z červené řepy
další
Švestkový koláč s makovou drobenkou
předchozí
Slaný koláč s listy z červené řepy
další
Švestkový koláč s makovou drobenkou

Přidejte svůj komentář