0 0
Řecký salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Řecký salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Rozdíl mezi zelenými a černými olivami tkví v tom, že ty zelené se trhají nezralé. Obojí se musí dál zpracovávat, protože čerstvě utržené olivy jsou tvrdé.
a nedobré.

  • 15 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, papriku zbavíme semínek a okurku (pokud není domácí) oloupeme. Papriku a okurku nakrájíme na kousky, rajčata na půlky a cibuli na kolečka. Sýr nakrájíme na kostičky. Zeleninu nasypeme do misky, přidáme okapané olivy, cibuli, zakápneme olejem a posypeme sýrem a kořením.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tarator – okurková polévka
další
Snadný meruňkový koláč
předchozí
Tarator – okurková polévka
další
Snadný meruňkový koláč

Přidejte svůj komentář