1 0
Těstovinový salát s krůtím masem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g krůtí prso
130 g např. malé mašličky těstoviny
40 g mražená kukuřice
10 ks cherry rajčátka
10 listů medvědí česnek příp. špenát, pampelišky ....
3 ks lahůdková cibulka
3 stroužky česnek
1 ks červená paprika
1 ks kedlubna
svazeček pažitka
sůl
čerstvě mletý pepř
olej
A ještě
cca 4 lžíce horká voda
1 lžíce sojová omáčka
1 lžička kukuřičný škrob

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Těstovinový salát s krůtím masem

Trendy:
  • Masožrout
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Top recepty
  • Zdravé recepty

Krůta má za sebou dlouhou historii. První prapra krůty se prý poflakovaly po Zemi už před 10 milióny let.

  • 20 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo
5 min

Maso nakrájíme na malé kouky. Česnek rozkrájíme na plátky. Papriku nakrájíme na kousky, kedlubnu na malé kostičky a lahůdkovou cibulku na kolečka, včetně zelené části. Rajčátka přepůlíme. Kukuřici povaříme dvě minuty v osolené vodě. Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě dle návodu.

2
Hotovo
10 min

Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm česnek. Přidáme maso a rychle a zprudka opečeme. Ve skleničce smícháme škrob se sojovkou a asi 4 lžícemi vody a směs vlijeme k masu. Necháme minutku zhoustnout.

3
Hotovo
5 min

Do mísy nasypeme nakrájenou zeleninu, povařenou kukuřici a přidáme slité a studenou vodou propláchnuté těstoviny. Přisypeme maso i se sosíkem. Osolíme, opepříme a vmícháme pokrájené bylinky.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Pstruh lososovitý na rozmarýnu
další
Cuketový raw tataráček
předchozí
Pstruh lososovitý na rozmarýnu
další
Cuketový raw tataráček

Přidejte svůj komentář