Sdílet Rýžové krokety s uzeným lososem z horkovzdušné fritézy Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Večeře Křupavé krokety z rýže a uzeného lososa s minimem tuku, připravené v horkovzdušné fritéze, s osvěžujícím salátem z kedlubny a mrkve. Miriam20.2.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kedlubnovo jablečný salát Doba vaření: 10 min Saláty Večeře Lahodný osvěžující salát z kedlubny, kyselého jablka a vlašských ořechů. Miriam3.8.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Karlovarský knedlík se špenátem a kedlubnovým zelím Doba vaření: 60 min Oběd Nadýchané jemné karlovarské knedlíky s čerstvým špenátem, kedlubnovým zelím a restovanou slaninou. Miriam20.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Kedlubnové placičky – kedlubňáky Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Smažené placičky z kedlubny, ochucené stejně jako bramboráky. Miriam14.6.2022 Líbí se 3 Více
Sdílet Kedlubna s mrkví ve smetanové omáčce Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kedlubna a mrkev v jemné smetanové omáčce s vařenými brambory a restovanými česnekovými stonky. Miriam12.6.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninový pekáček se salsicciou a čerstvým sýrem Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Brambory, kedlubna, mrkev, petržel, cibule a česnek pečené se salsicciou, čerstvým sýrem a rozmarýnou. Miriam11.10.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Zadělávaná kedlubna Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Česká kuchyně Kedlubnové kousky ve sladkokyselé smetanové omáčce s koprem, vejcem a brambory. Miriam5.10.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená krkovice s kedlubnovým zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 160 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá pečená krkovice s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelím. Miriam25.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zadělávané kedlubny s mrkví a brambory Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Česká kuchyně Zadělávané kedlubny s mrkví, brambory a pórkem, okořeněné bobkovým listem a paprikou. Miriam15.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Houbové knedlíky s kedlubnovým zelím Doba vaření: 65 min Houby Oběd Večeře Nadýchané knedlíky z rohlíků, hříbovitých lesních hub a vajec, s kedlubnovým zelím a slaninou. Miriam11.9.2021 Líbí se 0 Více