• Snědeno.cz
  • Ryby
  • Zeleninový salát s hořčičnou remuládou a lososovými smaženkami
0 0
Zeleninový salát s hořčičnou remuládou a lososovými smaženkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninový salát s hořčičnou remuládou a lososovými smaženkami

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Salát

  • Remuláda

  • Losovové smaženky

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Lososa osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a rozkrájíme na kousky. Připravíme si mističky s trojobalem (do jedné hladkou mouku, do druhé rozkvedlané vejce s trochou mléka a do třetí strouhanku) a kousky v mouce, vejci a strouhance obalíme. V menším kastrolu rozpálíme vyšší vrstvu oleje a kousky v něm postupně osmažíme dozlatova.

2
Hotovo

Zeleninu omyjeme, osušíme, mrkev oškrábeme, z papriky odstraníme semínka. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, ostatní zeleninu nakrájíme na kousky. Pokapeme olivovým olejem a promícháme.

3
Hotovo

Majolku smícháme se zakysanou smetanou a ochutíme hořčicí, javorovým sirupem, citrónovou šťávou a solí. Salát rozdělíme na talíře, pokapeme remuládou a posypeme lososovými smaženkami.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zapečené plněné žampiony Portobello
další
Paštika z krůtích jater se zeleným pepřem
předchozí
Zapečené plněné žampiony Portobello
další
Paštika z krůtích jater se zeleným pepřem

Přidejte svůj komentář