0 0
Batátové chipsy s pažitkovým dipem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

2 ks batáty
sůl
řepkový olej
Dip
1/2 kelímku ricotta
1/2 kelímku šlehačka
velký svazek pažitka
sůl
čerstvě mletý pepř
citrónová šťáva

Batátové chipsy s pažitkovým dipem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty

Batáty jsou kořeny povíjnice jedlé. Tahle kráska s bílo levandulovými květy, podobnými svlačci, pochází
z mexického Yucatanu.

  • 30 min
  • Snadné

Ingredience

  • Dip

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Batáty oškrábeme a nakrájíme na tenká kolečka. Ve vyšší vrstvě oleje smažíme dozlatova. Osmažené necháme okapat na ubrousku a jemně osolíme.

2
Hotovo

Pažitku nakrájíme na kousíčky a smícháme s ricottou, šlehačkou, solí, pepřem a vydatnou porcí citrónové šťávy.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Krůtí maso se zeleninou a quinoou
další
Jablečný perník s čoko polevou

Přidejte svůj komentář