0 0
Tataráček z pečeného celeru

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 malá bulva celer
2 lžíce kečup
1 lžíce dijonská hořčice
1 lžíce worchester
1 lžíce citrónová šťáva
1 lžíce majolka
1 jarní cibulka
1 lžička sladká paprika
sůl
čerstvě mletý pepř
petrželka

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tataráček z pečeného celeru

Trendy:
  • Top recepty
  • Vegetariánské

Celer čistí tělo od toxinů, snižuje krevní tlak a cholesterol.

  • 90 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Celer omyjeme, osušíme a oloupeme. Zabalíme do alobalu a upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C doměkka, cca 50 minut. Pak vytáhneme z trouby, rozbalíme a necháme vychladnout. Vychladlý celer nakrájíme na velmi malé kostičky a pak ještě trochu rozšťoucháme šťouchadlem na brambory.

2
Hotovo

Cibulku nakrájíme na malé kousky a v míse smícháme s celerem. Dochutíme citrónovou šťávou, hořčicí, kečupem, worchestrem, paprikou, solí a pepřem. Zjemníme majolkou. Zamícháme a doladíme dle vlastní chuti. Mažeme na opečené toustíky nebo topinky, které můžeme potřít česnekem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Lívanečky z ovesné mouky
další
Plněné papriky
předchozí
Lívanečky z ovesné mouky
další
Plněné papriky

Přidejte svůj komentář