0 0
Tempeh s hlívou ústřičnou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Tempeh s hlívou ústřičnou

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Tempeh je nejstravitelnější produkt z řady sojových výrobků. Nejstravitelnější a také nejzdravější.

  • 25 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cuketu omyjeme, osušíme, ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky a vyskládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Potřeme olejem a lehce posolíme. Upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C dozlatova, cca 12-15 minut.

2
Hotovo

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájený tempeh a po chviličce i nakrájené plodnice hlívy. Chvilku opékáme a nakonec zakápneme sojovkou podle chuti a zalijeme směsí Hrašky a deci vody. Chvilku ještě podusíme a nakonec posypeme nakrájenou celerovou natí.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Banánové smoothie s červeným vínem
další
Dýňový chléb
předchozí
Banánové smoothie s červeným vínem
další
Dýňový chléb

Přidejte svůj komentář