Ingredience
- 500 g krůtí prsonebo kuřecí
- 300 g uvařené nebo konzervované červené fazole
- 200 ml rajčatové pyré
- 3 stroužky česnek
- 1 cibule
- čerstvě mletý pepř
- chilli vločky
- sůl
- olej
A ještě
- 6 tortilla placky
- 6 lžice zakysaná smetana
- 1 červená paprika
- 1 lahůdková cibulka
- baby salát
- nachos lupínky
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Cibuli nakrájíme na kousky, česnek na plátky a orestujeme na troše oleje. Přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka opečeme ze všech stran. Přilijeme rajčatové pyré, přivedeme k varu a přisypeme uvařené nebo konzervované fazole. Ochutíme solí, pepřem a chilli vločkami. Papriku nakrájíme na proužky a salát rozdělíme na listy. |
2 Hotovo | Rozehřejeme pánev a nasucho na ní ohřejeme placky, aby byly tvárnější. Na každou položíme 2 listy salátu, na ně dáme trochu masové směsi, zakysanou smetanu, pokrájenou lahůdkovou cibulku a poklademe proužky paprik. Navrch nalámeme nachos a zabalíme do wrapů. |