0 0
Wrapy s krůtím masem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
500 g krůtí prso nebo kuřecí
300 g uvařené nebo konzervované červené fazole
200 ml rajčatové pyré
3 stroužky česnek
1 cibule
čerstvě mletý pepř
chilli vločky
sůl
olej
A ještě
6 tortilla placky
6 lžice zakysaná smetana
1 červená paprika
1 lahůdková cibulka
baby salát
nachos lupínky

Wrapy s krůtím masem

Trendy:
  • Masožrout

Dáte-li přednost suchým fazolím, je výhodné uvařit rovnou celý sáček a zbytek uchovat v mrazáku.

  • 35 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cibuli nakrájíme na kousky, česnek na plátky a orestujeme na troše oleje. Přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka opečeme ze všech stran. Přilijeme rajčatové pyré, přivedeme k varu a přisypeme uvařené nebo konzervované fazole. Ochutíme solí, pepřem a chilli vločkami. Papriku nakrájíme na proužky a salát rozdělíme na listy.

2
Hotovo

Rozehřejeme pánev a nasucho na ní ohřejeme placky, aby byly tvárnější. Na každou položíme 2 listy salátu, na ně dáme trochu masové směsi, zakysanou smetanu, pokrájenou lahůdkovou cibulku a poklademe proužky paprik. Navrch nalámeme nachos a zabalíme do wrapů.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Batátová pomazánka
další
Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou
předchozí
Batátová pomazánka
další
Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou

Přidejte svůj komentář