0 0
Zeleninový nákyp

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninový nákyp

Trendy:
  • Vegetariánské

Nejlíp chutnají cukety do velikosti 20 cm.

  • 50 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Chutnal bezvadně s troškou domácího kečupu

Forma 33 x 23 cm

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cukety nastrouháme na hrubém struhadle (pokud jsou přerostlé, odstraníme semínka) a trošku osolíme. Promícháme a necháme na sítu okapat. Nakonec ještě vyždímeme. Brambory a mrkev také nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme s cuketou. Přidáme pokrájenou cibulku, nahrubo nastrouhaný sýr, okořeníme pepřem a oreganem a ochutnáme, jestli je třeba ještě přisolit. Pak přidáme rozkvedlané vejce a promísíme.

2
Hotovo

Formu vytřeme olejem a směs do ní vyklopíme. Uhladíme a pečeme dozlatova, cca 30 minut při 180 st. C.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kečup
další
Rozkvetlá focaccia
předchozí
Kečup
další
Rozkvetlá focaccia

Přidejte svůj komentář