0 0
Frittata s rajčaty a balkánským sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Frittata s rajčaty a balkánským sýrem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Frittata je italská omeleta se zeleninou. Můžete ji podávat teplou i studenou.

  • 25 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rajčata omyjeme, slupku nařízneme ostrým nožem a spaříme je vroucí vodou. Oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zapékací misku vytřeme olivovým olejem, rajčata do ní nasypeme. Opepříme a posypeme odranými lístečky oregana. Posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a přelijeme rozkvedlanými vejci. Nesolíme, protože balkánský sýr je slaný dost. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C cca 18 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Dýňové bramboráčky
další
Štrůdl z jogurtového těsta
předchozí
Dýňové bramboráčky
další
Štrůdl z jogurtového těsta

Přidejte svůj komentář