0 0
Salát Tabouleh v cuketovém soudku

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
3 ks soudkovitá cuketa
3 snítky máta
2 svazky hladkolistá petrželka
2 ks lahůdková cibulka
1 malý šálek bulgur
1 velké rajče
1/3 salátová okurka
olivový olej
čerstvě mletý pepř
sůl
skořice
citrónová šťáva

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Salát Tabouleh v cuketovém soudku

Trendy:
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty
Kuchyně:

Za exotickým názvem Tabouleh se ukývá salát pocházející
z Libanonu.

  • 35 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cukety omyjeme, odkrojíme jim špičaté vršky a lžičkou vydlabeme (dřeň si schováme na polévku). Cukety vytřeme olivovým olejem a upečeme v rozpálené troubě asi 10 minut.

2
Hotovo

Bulgur propláchneme vodou, osolíme, doplníme vodou a uvaříme dle návodu na obalu.

3
Hotovo

Petrželku a mátu nasekáme, přidáme pokrájenou cibulku, koření a olej. Z rajčete a okurky odstraníme semínka na nakrájíme je na kousky. Přidáme k bylinkám a přimícháme i zchladlý bulgur. Dochutíme citrónovou šťávou a naplníme do upečených cuket.

4
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Japonské taštičky s mangovým pestem
další
Ořechové houstičky s avokádem
předchozí
Japonské taštičky s mangovým pestem
další
Ořechové houstičky s avokádem

Přidejte svůj komentář