0 0
Těstoviny se zelenými fazolkami, rajčátky a kešu oříšky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Těstoviny se zelenými fazolkami, rajčátky a kešu oříšky

    Postup přípravy

    Na 2 porce budeme potřebovat:

    • 10 cherry rajčátek
    • 6 dlouhých plochých fazolových lusků
    • 2 hrsti kešu oříšků
    • 2 stroužky česneku
    • hrst bazalky
    • čerstvě mletý pepř
    • sůl
    • olivový olej
    • těstoviny
    • sýr parmazánového typu na posypání

    Postup:

    Těstoviny dáme vařit do vroucí vody a postupujeme dle návodu.

    Mezitím na pánvi zahřejeme olej, přidáme k němu posekaný česnek a pokrájené kešu oříšky. Po chvilce přihodíme na kousky nakrájené fazolky a restujeme asi 5 minut. Stále mícháme. Potom přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou bazalku. Osolíme a opepříme. Ještě krátce zahříváme.

    Na talíře rozdělíme uvařené těstoviny, poklademe je zeleninou a posypeme strouhaným sýrem.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Hermelín zapečený s kopřivami a ořechy se salátem z čínského zelí a pampelišek
    další
    Rýžový dezert s jahodami

    Přidejte svůj komentář