1 0
Zeleninový boršč

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 ks červená řepa
1 ks brambora
1 ks mrkev
1 šálek kysané zelí
1 ks cibule
1 stroužek česnek
kus celer
6 kuliček nové koření
3 ks bobkový list
2 ks zeleninový bio bujón
dle chuti chilli koření
drcený kmín
olej
A ještě
šálek uvařené nebo naložené cizrna
na ozdobu zakysaná smetana
čerstvý kopr

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zeleninový boršč

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Maminčiny recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Každá země má své specifické jídlo, ale jen některé vzalo útokem i zbytek světa. Jedním takovým je ukrajinský boršč. Vyzkoušejte naší bleskovou
vege verzi :P

  • 55 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli a česnek. Zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Přidáme k orestované cibuli a za občasného míchání restujeme asi 25 minut. V jiném kastrolu uvaříme s bujónem a kořením brambory rozkrájené na malé kousky. Bude to trvat asi 15 minut. Přidáme pokrájené zelí a uvařenou nebo naloženou cizrnu, a také orestovanou zeleninu. Ještě 5 minut společně povaříme a vylovíme kuličky nového koření a bobkový list. Na talíři doplníme zakysanou smetanou a ozdobíme koprem.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Těstoviny se salsicciou
další
Bramborové knedlíky se švestkami a mákem
předchozí
Těstoviny se salsicciou
další
Bramborové knedlíky se švestkami a mákem

Přidejte svůj komentář