0 0
Tatarák z červené řepy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g typu žervé čerstvý kozí sýr příp. kravský
1 větší červená řepa
1 mrkev
1 šalotka
1 velký stroužek česnek
1 lžíce kečup
1 lžička dijonská hořčice
citrónová šťáva
chilli vločky
čerstvě mletý pepř
sůl

Tatarák z červené řepy

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Tenhle vege tataráček chutná božsky s dobrým chlebem,
ale také s topinkami.

  • 65 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Řepu omyjeme, osušíme a zabalíme do alobalu. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a upečeme doměkka, cca 50 minut. Pak ji z alobalu vybalíme a necháme zchladnout. Nastrouháme na hrubém struhadle a dáme do mísy. Přidáme jemně nastrouahnou mrkev, prolisovaný česnek a drobně nasekanou šalotku. Promícháme se sýrem, kečupem a hořčicí. Dochutíme solí, pepřem a chilli vločkami. Pokud necháme tatarák odležet v lednici aspoň půl hodinky, bude senzační :)

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Masový štrůdl
další
Banáno-meruňkové smoothie
předchozí
Masový štrůdl
další
Banáno-meruňkové smoothie

Přidejte svůj komentář