Sdílet „Čubrica“ – nákyp z mletého masa Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý jemný nákyp z mletého vepřového masa, strerilovaného zelí, rýže, strouhané mrkve, vajíčka a koření čubrica. Miriam25.4.2020 Líbí se 7 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky s cuketovým zelím Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Klasika všech klasik, bramborové knedlíky plněné uzeným masem chutnají božsky s cuketovým zelím. Miriam21.7.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Pečená kuřecí stehna se zelím a bramborovými knedlíky Doba vaření: 105 min Oběd Česká kuchyně Šťavnatá kuřecí stehna pečená s kmínem a čerstvou šalvějí, podávané se zelím a domácím bramborovým knedlíkem. Miriam18.6.2018 Líbí se 4 Více