0 0
Tatarák z vyzrálého masa

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tatarák z vyzrálého masa

Trendy:
  • Masožrout

Ačkoliv skazky o původu tataráku jsou víceméně pohádkové, tatarský biftek poprvé ochutnali v Paříži někdy na přelomu 19. a 20. století.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

 

 

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Z masa odstraníme případné blány a tučné kousky a pomeleme na strojku nebo naškrábeme ostrým nožem. Smícháme se žloutkem, jemně pokrájenou cibulkou a kapary. Ochutíme kečupem, worchestrem, hořčicí, solí a kořením v množství dle vlastní chuti.

2
Hotovo

K tataráku se výborně hodí topinky ze staršího chleba, opečené na troše oleje nebo sádla a potřené česnekem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Šťavnatý rebarborový koláč bez lepku
další
Tvaroho-jablečný koláč s arašídovou drobenkou
předchozí
Šťavnatý rebarborový koláč bez lepku
další
Tvaroho-jablečný koláč s arašídovou drobenkou

Přidejte svůj komentář