Sdílet Krémová bramborová polévka Doba vaření: 40 minObědPolévkyVečeře Česká kuchyně Výtečná krémová bramboračka s houbičkami opečenými na másle. Miriam9.6.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Canneloni plněné vepřovým masem s rajčatovou a bešamelovou omáčkou Doba vaření: 75 minMasoObědTěstovinyVečeře Italská kuchyně Parádní šťavnaté cannelloni s náplní z vepřového masa na způsob bolognese, s bešamelovou omáčkou, zapečené pod sýrovou krustou. Miriam18.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vaječná tlačenka Doba vaření: 70 minSlané mlsáníSvačinaVečeře Česká kuchyně Tradiční vaječná tlačenka z vařené zeleniny, kyselých okurek, čerstvé kapie, hrášku vajec, majolky a agaru. Miriam6.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 minObědVečeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Houbové kořeníHoubyJedlé dárky Sušené koření z hub, kořenové zeleniny, celerové nati, soli a mořské řasy Nori pro zvýraznění chuti omáček a polévek. Miriam23.8.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Krémová polévka z červené čočky Doba vaření: 30 minObědPolévkyVečeře Krémová, jemně kořeněná polévka z červené čočky a petržele, zjemněná kokosovým mlékem. Miriam25.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Petrželová koprová polévka Doba vaření: 32 minObědPolévkyVečeře Skvělá výživná krémová polévka z kořenové petržele, brambor, smetany a čerstvého kopru, se ztraceným vejcem. Miriam13.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 minPolévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Krémový boršč Doba vaření: 40 minPolévky Výtečná krémová polévka z mrkve, petržele, celeru a červené řepy, ozdobená kysaným zelím a smetanou. Miriam23.1.2019 Líbí se 1 Více