Sdílet Mrkvový dort s cuketou Doba vaření: 75 minSladké mlsání Šťavnatý, jemně kořeněný dort z mrkve a cukety, s krémem z ricotty a mascarpone, se zkaramelizovanými ořechy. Miriam29.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Velikonoční nádivka s uzeným masem Doba vaření: 65 minPřílohyVečeře Česká kuchyně Nadýchaná velikonoční nádivka s uzeným masem a velkou dávkou kopřiv. Miriam12.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Biskupský chlebíček Doba vaření: 55 minSladké mlsání Vláčný šťavnatý chlebíček z bílků, vlašských ořechů, rozinek namočených v rumu, kandované pomerančové kůry a jablíčka, s citrónovou polevou. Miriam23.3.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Tvarohový koláč s hruškami Doba vaření: 55 minSladké mlsání Africká kuchyně Česká kuchyně Šťavnatý koláč s čokoládou, tvarohem, pudinkem a čerstvými hruškami, s křupavou mandlovou posypkou. Miriam12.10.2019 Líbí se 22 Více
Sdílet Kefírovka Doba vaření: 40 minSladké mlsání Česká kuchyně Vynikající nadýchaná kefírová buchta ze špaldové mouky, s meruňkovou marmeládou, hořkou čokoládou a kokosem. Miriam26.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Perník s čokoládovou polevou Doba vaření: 30 minSladké mlsání Česká kuchyně Nadýchaný perník se špaldovou moukou, marmeládou a podmáslím, s čokoládovou polevou. Miriam27.5.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Vegetariánská velikonoční nádivka Doba vaření: 75 minObědVečeře Česká kuchyně Parádní šťavnatá vegetariánská nádivka s uzeným tempehem, mandlemi a pořádnou dávkou kopřiv, medvědího česneku, libečku a petrželky. Miriam19.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bábovka Doba vaření: 55 minSladké mlsání Česká kuchyně Klasická vláčná dvoubarevná bábovka s rozinkami a kakaem. Miriam26.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vegetariánská nádivka s medvědím česnekem a kopřivami Doba vaření: 30 minObědVečeře Česká kuchyně Vegetariánská verze velikonoční nádivky a uzeným tempehem a medvědím česnekem. Naprosto famózní. Mňam! :) Miriam30.3.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Velikonoční nádivka Doba vaření: 50 minMasoPřílohyVečeře Česká kuchyně Velikonoční nádivku ve tvaru muffinů s anglickou slaninou můžeme využit i jako svačinku na pěkný jarní výlet. Miriam29.3.2018 Líbí se 4 Více