Sdílet Petrželová koprová polévka Doba vaření: 32 min Oběd Polévky Večeře Skvělá výživná krémová polévka z kořenové petržele, brambor, smetany a čerstvého kopru, se ztraceným vejcem. Miriam13.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové placičky se sýrem Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Česká kuchyně Luxusní bramborové placičky se sýrem jsou krásně voňavé a mají fantastickou chuť po roztaveném sýru. Se zakysanou smetanou a rajčetem chutnají skvěle. Miriam27.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborové gnocchi s lososem Doba vaření: 60 min Oběd Ryby Večeře Výborné domácí bramborové gnocchi s čerstvým lososem, špenátovými listy a sušenými rajčaty ve smetanové omáčce. Miriam19.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Koprovka s hovězím masem Doba vaření: 275 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná jemná omáčka z hovězího vývaru a smetany s čerstvým koprem, hovězím masem a houskovými knedlíky. Miriam28.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená kuřecí stehna se zelím a bramborovými knedlíky Doba vaření: 105 min Oběd Česká kuchyně Šťavnatá kuřecí stehna pečená s kmínem a čerstvou šalvějí, podávané se zelím a domácím bramborovým knedlíkem. Miriam18.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Králík na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Králík na česneku podle starého rodinného receptu. Není vysušený, nýbrž lahodný, pěkně šťavnatý a se špenátem a bramborovým knedlíkem naprosto bezchybný. Miriam1.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové taštičky plněné džemem Doba vaření: 75 min Oběd Sladké mlsání Večeře Fantasticky jemné a lahodné bramborové taštičky plněné džemem a sušeným ovocem, zdobené smetanovým krémem a mákem. Miriam4.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové gnocchi s krůtím masem a špenátem Doba vaření: 90 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Fantastické kypré gnocchi s krůtím masem a čerstvým špenátem v jemné smetanové omáčce. Kuba4.2.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více