Sdílet Losos s pepřovou omáčkou a americkými brambory Doba vaření: 45 minObědRybyVečeře Křupavé pečené kořeněné brambory s jemným lososem přelitým smetanovou omáčkou se zeleným pepřem. Miriam12.5.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Zeleninový salát s grilovaným ovčím sýrem Doba vaření: 70 minSalátyVečeře Výživný a výborný salát z pečené marinované červené řepy, baby špenátu a grilovaného ovčího sýra. Miriam14.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Paštika z krůtích jater Doba vaření: 75 minJedlé dárkyMasoPomazánky a toustySlané mlsáníVečeře Francouzská kuchyně Báječná domácí paštika z krůtích jater, koňaku, šlehačky a másla, okořeněná tymiánem, muškátovým oříškem a nakládaným zeleným pepřem. Miriam28.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem Doba vaření: 60 minJedlé dárkyPředkrmySlané mlsáníSvačinaVečeře Francouzská kuchyně Teda fakt není nad domácí poctivou paštiku :) Miriam29.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí flap steak se zelenými fazolkami Doba vaření: 35 minMasoObědVečeře Americká kuchyně Pořádný flák masa pro pořádné chlapy :) Kuba20.8.2017 Líbí se 1 Více