Sdílet Pečená krkovice s kedlubnovým zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 160 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá pečená krkovice s bramborovými knedlíky a kedlubnovým zelím. Miriam25.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Vídeňská roštěná Doba vaření: 130 min Maso Oběd Hovězí roštěnky s osmaženou cibulí, mrkvovou slámou a rýží. Miriam18.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Přírodní kotleta s bylinkovými bramborami Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Šťavnaté kotletky na přírodní způsob s bylinkovými bramborami. Miriam20.6.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Škvarkové pagáčky Doba vaření: 135 min Pečivo Česká kuchyně Škvarkové pagáčky z kynutého těsta kořeněné čerstvě mletým pepřem a drceným kmínem. Miriam15.5.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Rohlíčky Doba vaření: 130 min Pečivo Mini rohlíčky ze sušeného droždí, se sádlem, sypané kmínem nebo mákem. Miriam18.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Mazanec alias mazaný věnec Doba vaření: 90 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Česká kuchyně Chtěla jsem upéct mazanec, ale junior prohlásil, že mu mazanec nechutná, že by radši vánočku. Nedal si vymluvit, že těsto je stejné a trval na svém. A tak vznikl "mazaný... Miriam16.4.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Cibulová praženice Doba vaření: 45 min Oběd Pomazánky a tousty Večeře Maďarská kuchyně Manžel na praženici dostal po mnoha letech hroznou chuť, a protože už nám děda poradit nemůže, dojel pro babičku, abych se učila přímo od zdroje. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více