Sdílet Houstičky s podmáslím Doba vaření: 60 minPečivo Česká kuchyně Křupavé houstičky ze špaldové mouky sypané sezamem a lněným semínkem. Miriam8.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninové kari s tofu Doba vaření: 30 minOběd Parádní chuťově výrazná zeleninová směs s tofu, rajčatovou passatou, šlehačkou a jasmínovou rýží. Miriam25.9.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Barevný asijský salát Doba vaření: 20 minSalátyVečeře Ásie Pikantní salát z barevných paprik, mrkve a pak choi, se zálivkou z limetové šťávy a sojové omáčky. Miriam13.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Párty parmazánové muffiny Doba vaření: 75 minPečivo Parmazánové muffiny z kynutého těstě s česnekem jsou skvělé k dipu, salátu nebo jako příloha k lehkému hlavnímu jídlu. Miriam29.12.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Chléb z ovesných vloček, semínek a ořechů Doba vaření: 50 minPečivo Chlebík z ovesných vloček, slunečnicových, dýňových semínek, sezamových a lněných semínek a vlašských ořechů. Miriam10.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Lněné krekry Doba vaření: 75 minPečivo Křupavé krekry ze lněného a sezamového semínka, kořeněné mletým kmínem chutnají samotné nebo se salátem či pomazánkou. Miriam31.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Květáková pizza s medvědím česnekem Doba vaření: 40 minObědPředkrmyVečeře Bezlepková pizza s korpusem z květáku, vejce a čedaru, ozdobená mozzarellou, cherry rajčátky a medvědím česnekem. Miriam31.3.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Rýžovo-krůtí burger Doba vaření: 40 minMasoObědVečeře Zcela dietní a moc dobrý grilovaný krůtí steak v rýžovém burgru s avokádovým quacamole a červenou cibulí. Miriam1.6.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Granola naslano Doba vaření: 25 minSlané mlsání Netradiční zapečené müsli, tentokrát naslano, používáme buď do bílého jogurtu nebo jen tak na mlsání. Miriam1.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí nudličky s ananasem Doba vaření: 35 minMasoObědVečeře Ásie Rychlé krůtí nudličky na asijský způsob, s osvěžující chutí ananasu a voňavou jasmínovou rýží. Miriam2.2.2018 Líbí se 2 Více