Sdílet Polévka z pečené dýně Hokaidó Doba vaření: 45 minObědPolévkyVečeře Famózní podzimní polévka z pečené dýně a rozmarýnu, s praženými dýňovými semínky. Miriam18.11.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí paličky s domácím zelím a bramborovými knedlíky Doba vaření: 180 minMasoOběd Česká kuchyně Krůtí stehna pečená s česnekem, rozmarýnou a máslem, s domácím zelím a bramborovými knedlíky. Miriam27.6.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pastýřský koláč „Shepard’s Pie“ Doba vaření: 95 minMasoObědVečeře Pikantní směs z mletého hovězího masa se zeleninou, zapečená pod jemnou bramborovou kaší s parmazánem a čerstvou rozmarýnou. Miriam30.3.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí pečeně s karlovarským knedlíkem a červeným kysaným zelím Doba vaření: 110 minMasoOběd Česká kuchyně Šťavnaté krůtí stehno s křupavou kůžičkou pečené s česnekem a rozmarýnou, s karlovarským knedlíkem a červeným zelím. Miriam19.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Restovaná zelenina Doba vaření: 45 minObědVečeře Restovaná cibule s česnekem, barevnými paprikami, lilkem, cuketou a žampiony, ochucené rozmarýnou a sojovou omáčkou. Kuba13.1.2020 Líbí se 16 Více
Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 minSlané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Losos s pepřovou omáčkou a americkými brambory Doba vaření: 45 minObědRybyVečeře Křupavé pečené kořeněné brambory s jemným lososem přelitým smetanovou omáčkou se zeleným pepřem. Miriam12.5.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Tatarák z pečených brambor a česneku Doba vaření: 60 minPomazánky a toustyVečeře Česká kuchyně Jemně kořeněný tataráček z pečených brambor, česneku, slaniny a rozmarýny, se svěží chutí kyselé okurky, zdobený volským okem. Miriam24.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Grilovaná žebírka Doba vaření: 105 minMaso Česká kuchyně Grilovaná vepřová žebírka v marinádě z meruňkové marmelády a citrónové šťávy mají perfektní sladkokyselou chuť. Miriam2.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovým fondánem Doba vaření: 60 minMasoObědVečeře Vepřová panenka s jemným bramborovým fondánem, s kořeněnou chutí rozmarýnu, s křehkými mrkvovými nudličkami. Miriam28.2.2019 Líbí se 0 Více