Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 minSlané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Losos s pepřovou omáčkou a americkými brambory Doba vaření: 45 minObědRybyVečeře Křupavé pečené kořeněné brambory s jemným lososem přelitým smetanovou omáčkou se zeleným pepřem. Miriam12.5.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Tatarák z pečených brambor a česneku Doba vaření: 60 minPomazánky a toustyVečeře Česká kuchyně Jemně kořeněný tataráček z pečených brambor, česneku, slaniny a rozmarýny, se svěží chutí kyselé okurky, zdobený volským okem. Miriam24.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Grilovaná žebírka Doba vaření: 105 minMaso Česká kuchyně Grilovaná vepřová žebírka v marinádě z meruňkové marmelády a citrónové šťávy mají perfektní sladkokyselou chuť. Miriam2.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovým fondánem Doba vaření: 60 minMasoObědVečeře Vepřová panenka s jemným bramborovým fondánem, s kořeněnou chutí rozmarýnu, s křehkými mrkvovými nudličkami. Miriam28.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Flank steak s gratinovanými brambory Doba vaření: 80 minMaso Šťavnatý flank steak kořeněný čerstvě mletým pepřem a rozmarýnou, s jemnými gratinovanými brambory a blanšírovaným zeleným chřestem. Miriam1.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Polévka z pečených brambor Doba vaření: 75 minPolévky Krémová jemná polévka z pečených brambor s vůní rozmarýny, s krutony z restovaných bramborových slupek a vykřupané slaniny. Filip29.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňové bochánky Doba vaření: 120 minPečivo Americká kuchyně Fantasticky vláčné a jemné, lehce nasládlé bochánky z kynutého těsta a pečené dýně, s pikantní chutí rozmarýny a se špetkou hrubozrnné soli. Michael23.9.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Pečená sladká dýně Hokaidó s pekanovými ořechy Doba vaření: 20 minSladké mlsáníSvačinaVečeře Prostý slaďoučký a zdravý dezert z dýně Hokaidó pečené s javorovým sirupem, skořicí a rozmarýnou přiláká svou omamnou vůní ke stolu i největší mlsouny. Miriam16.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Zvěřinový guláš Doba vaření: 135 minMaso Česká kuchyně Luxusní, chuťově výrazný guláš z kančího masa. Úplně parádně k němu chutnají domácí smažené bramborové krokety. Kuba17.4.2018 Líbí se 1 Více